Κλέψε το λουκ!!

Military Look

Το military-στρατιωτικό λουκ αποτελεί μόδα για φέτος και θα σας συνιστούσαμε να αποκτήσετε ένα τζάκετ σε αυτό το στυλ. Θα σας χρειαστεί και θα το ευχαριστηθείτε τουλάχιστον άλλες τρεις σεζόν!


Mini Look

Για όσες πό εσάς διαθέτετε τα κατάλληλα προσόντα αυτό το τρεντ είναι ο,τι πρέπει. Επίσης όσες από εσα΄ς έχετε λεπτά πόδια και μεγάλη κοιλίτσα ή παχάκια γύρω από την κοιλιά, πάλι αυτό το τρεντ είναι για εσάς. Μιλάμε φυσικά για μίνι που δεν είναι στενά.


Leopar Look

Σας το είπα και σε προηγούμενο άρθρο. Το λεοπάρ από μόνο του είναι λίγο Too much, οπότε αν δεν έχετε τα κότσια να αγοράσετε για παράδειγμα ένα παλτό λεοπάρ, αρκεστείτε σε μερικά ωραία αξεσουάρ!


Plaid look

Το καρό κάνει πάταγο και φέτος, με τα πουκάμισα να έχουν τον πρώτο λόγο. Αποκτήστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα.


Ski Look

Είτε σας αρέσουν τα χειμερινά σπορ είτε όχι, η μόδα λέει πως τα πουλόβερ του σκι είναι hot trend, και οφείλουμε να την ακούσουμε!! Αν είναι και ασπρόμαυρο κερδίζετε έξτρα πόντους!!


60’s Look

Κόκκινα χείλη, αριστοκρατικός κότσος και ρούχα που θα θυμίσουν πολλά στις μαμάδες και στις γιαγιάδες μας!!!


Geo Look

Κοίτα να δεις που η Γεωμετρία υπάρχει και στη μόδα. Και ειδικά όταν την προτείνει ο οίκος Balenciaga, οφείλουμε να υπακούσουμε τυφλά!


Edgy Look

Το dark look, το vampire look, το edgy look, είναι τρελή μόδα τα τελευταία χρόνια. Αν έχετε τις μαύρες σας δοκιμάστε το….. Θα σας αρέσει το μυστήριο που βγάζει. Έξτρα πόντοι αν βάλετε σκούρο κραγιόν.

[nggallery id=1803]