Πάει ο καιρός που τα πουλοβεράκια ήταν μονόχρωμα, απλά και βαρετά. Σήμερα, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και τα πουλοβεράκια έχουν αποκτήσει χαρακτήρα.

Και η αλήθεια είναι πως κάθε fashion girl έχει καταφέρει να αντέχει τον μουντό χειμώνα χάρη στην φράση “sweater weather”. Φέτος πιο πολύ από ποτέ τα brands έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράει κανείς βαρετά πουλόβερ και αυτό φαίνεται και στα πουλόβερ που κυκλοφορούν πλέον στην αγορά. Φουσκωτά μανίκια, ιδιαίτερα χρώματα, διάφορα μήκη, oversized είναι μερικά από τα στοιχεία που μπορεί να χαρακτηρίζουν ένα πουλόβερ.

Αυτή την άνοιξη τα πουλόβερ θα αποτελέσουν must have αγορά και οι επιλογές που έχεις είναι άπειρες. Στην κυριολεξία τα πουλόβερ που κυκλοφορούν είναι πάρα πολλά και μάλιστα για κάθε σωματότυπο. Είτε θέλεις να κρύψεις κάτι, είτε θέλεις να τονίσεις κάποιο σημείο του πάνω μέρους του σώματός σου μπορείς να βρεις το κατάλληλο πουλόβερ που θα κάνει αυτό ακριβώς.

Έκανα, λοιπόν, μια έρευνα αγοράς και βρήκα 30 πουλόβερ από τις αγαπημένες μου εταιρίες H&M, Mango, Revolve και Forever21. Διάλεξε το αγαπημένο σου και σας fashion girl που είσαι συνδύασέ το με skinny jeans, φούστες και κολάν. Η επιλογή είναι δική σου.

Open-Knit Sweater Forever21

Ribbed Floral Applique Top Forever21

Stripe Sweater-Knit Top Forever21

Δείτε περισσότερα πουλοβεράκια στο dearlife.gr.