Το συγκεκριμένο χτέσνιμα που θα δούμε σήμερα στο FashionWay, το αποκαλούν Brit rock hairstyle και αυτό γιατί έχει τις ρίχες του από Βρετανικές ροκ μπάντες που είχαν υιοθετήσει το συγκεκριμένο λουκ.

Το είχαμε δει και σε προηγούμενες ζρονιές (2010-2011) αλλά σε λίγο διαφορετικές εκδοχές. Φέτος η μόδα προστάζει 4 διαφορετικούς τρόπους κουρέματος για να πετύχετε αυτό το στυλ.

1. Κομμένο σε ίσια γραμμή και χτενισμένο στο πλάι

2. Σε ελαφριές μπούκλες χτενισμένο μπροστά

3. Πιο κοντά στο πλάι και πιο μακριές μύτες στο κέντρο

4. Σε στυλ Beattles σε λίγο πιο trendy εκδοχή

Πώς να πετύχετε το συγκεκριμένο λουκ

1. Πρέπει πρώτα να καταλάβετε καλά ποιο από όλα τα λουκ θέλετε.

2. Προσπαθήστε να εξηγήσετε όσο το δυνατόν ακλύτερα στον κομμωτή ή την κομμώτριά σας, τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Αν χρειαστεί δείξτε τους κια κάποια φωτογραφία.

3. Αφού γίνει το κούρεμα, δώστε μεγάλη προσοχή στο πως φτιάχνουν τα μαλλιά σας οι κομμωτές. Το δύσκολο θα είναι να το κάνετε μόνοι σας. Ρωτήστε αν χρειάζεται τι προιόντα θα χρειαστείτε αλλά και πώς θα πρέπει να στεγνώνετε και να φτιάχνετε τα μαλλιά σας.

Τι προιόντα να χρησιμοποιήσετε

1. Αν θέλετε αποτέλεσμα πολύ ματ χωρίς γυαλάδες ή wet λουκ, τότε το κατάλληλο spray για εσάς είναι αυτό από θαλασσινό αλάτι. Πρώτα λούζετε τα μαλλιά σας, μετά βάζετε το spray, και στη συνέχεια στεγνώνετε φτιάχνοντας το λουκ.

2. Αν θέλετε να γυαλίζουν τα μαλλιά σας, τότε λούστε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια στεγνώστε με πετσέτα. Μετά βάλτε μία κρέμα έντασης (Volumiser/Booster cream) και μετά στεγνώστε με πιστολάκι.

Δείτε Επίσης: 16 κοντά κουρέματα για κόκκινα μαλλιά

Δείτε Επίσης: ‘Undercut’: Το νεό HOT ανδρικό κούρεμα

Δείτε Επίσης: Κοντά μαλλιά: Χτενίσματα & Κουρέματα

Δείτε Επίσης: 110 ιδέες για κουρέματα