Σε έναν πανέμορφο χώρο στο Ψυχικό διοργανώνεται το πιο τρυφερό Φιλανθρωπικό Bazaar!

Πάρε τις φίλες σου, πάρε-αν θέλεις-και μερικά παλιά σου ρούχα, παιχνίδια (είτε δικά σου είτε των παιδιών σου που έχουν μεγαλώσει πια), τρόφιμα και παιδικές τροφές (ή ό,τι άλλο εσύ θέλεις και έχεις τη δυνατότητα να φέρεις) και έλα στο Albion, στο Ψυχικό.

Eκεί θα βρίσκεται η Κατερίνα Λάσπα η οποία θα σε υποδεχτεί μαζί με φίλους της που θα παρευρεθούν για να στηρίξουν το σκοπό και να ενισχύσουν το έργο της οργάνωσης Ένα Παιδί Ένας Κόσμος!

Στο Bazaar θα μπορείς να βρεις και να αγοράσεις όμορφα, χειροποίητα πράγματα από brands όπως είναι τα Pastel, ΙΩΣΗΦΙΝΑ Jewels, Sun Set Go, Detailors, Hand Crafted Eyewear, See You Soon, Boho by Christianna Verouka και Fashionnoiz σε πολύ καλές τιμές.

Το Bazaar στηρίζουν τα Frozen Yogurt Kayak, οι Dogkas Wines και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Θέλουμε όλα τα παιδάκια στον κόσμο να έχουν φαγητό και νερό...

Θέλουμε όλα τα παιδάκια στον κόσμο να έχουν φαγητό και νερό…

Τα έσοδα και οι προσφορές όλων μας, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών οικογενειών που δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στα απαραίτητα. Οι “μικροί πρίγκηπες και πριγκίπισσες” και αυτών των οικογενειών, ειναι παιδιά που εχουν ανάγκη λίγο απο τον χρόνο μας και την “αγκαλιά”μας…

It’s fun to give… love!

Χορηγοί επικοινωνίας του Bazaar είναι το kl2real.gr, το you.gr και το People.gr

Σε περιμένουμε, λοιπόν, (γιατί και εγώ θα είμαι εκεί) την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στο Albion, στο Ψυχικό (Ομήρου 6) από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Be there!!